Χαλάρωση στο Enalio

Η ηρεμία, η χαλάρωση και η ξεγνοιασιά στη διάρκεια των διακοπών σας στο Enalio, είναι η πρώτη μας προτεραιότητα! Ο πάντα φροντισμένος κήπος μας γύρω από την πισίνα και δίπλα στο snack bar, οι άνετες και μεγάλες ξαπλώστρες της πισίνας, το jacuzzi που είναι ιδανικό για έως 3 ενήλικες που θα χαλαρώνουν την ίδια στιγμή, δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα για εσάς και τους συνταξιδιώτες σας!

Private beach nearby

Μια φιλόξενη παραλία ακριβώς δίπλα σας!

Μόλις λίγα βήματα από τη σουίτα ή το δωμάτιό σας, σας περιμένει μια μικρή φιλόξενη παραλία, για να απολαύσετε κατά τη διαμονή σας στο Enalio! Απολαύστε τη φυσική σκιά από τα αλμυρίκια ή από τις ομπρέλες και χαλαρώστε στις ξαπλώστρες που μπορούμε να σας παρέχουμε δωρεάν.

Κολυμπήστε στην πισίνα…

Απολαύστε το μπάνιο σας στην πλήρως εκσυχρονισμένη πισίνα μας που καθαρίζεται καθημερινά με ηλεκτρόλυση, έναν από τους πιο φιλικούς περιβαλλοντικά τρόπους διαχείρισης του νερού πισίνας! Λαμβάνοντας υπόψη ότι η χρήση χημικών μειώνεται στο 80%, εδώ είναι το απόλυτο σημείο χαλάρωσης και ξεκούρασης κατά τη διαμονή σας στο Enalio! 

pool-sunset
jacuzzi

…ή χαλαρώστε στο Jacuzzi!

Ιδανικό για πραγματική αποσυμπίεση και ξεκούραση, το θερμαινόμενό μας jacuzzi υποδέχεται μέχρι 3 άτομα (μόνο ενήλικες) για να χαλαρώσουν την ίδια στιγμή!